Rullande Element

Hondas senaste bilnyhet är inspirerad av världens fyra element och har således döpts till Element. ·Eld: det är en Honda med eldig karaktär tillverkad i USA. ·Jord: fyrhjulsdrift och 160 hästar ska hjälpa till att vidga vyerna. • Luft: därmed kan Element köra jorden runt förutan vind. • Vatten: frågan är om Honda är ute på djupt vatten?

Foto:

Bilnyheter2002-04-19 08:41

Om framtiden blir som Honda vill är det roliga tider som stundar. För i och med lanseringen av nya Element så behöver vi inte välja mellan terrängbil, pickup eller kombi. Nya Element är nämligen allt på en och samma gång. Tanken är att fritiden är framtiden - därför behövs en bil som uppfyller så många livsstilar som möjligt!

Varmt & kalltDet var när Hondas ledning insåg att det fanns en helt ny generation av spendersamma kunder som designchefen fick order att skissa på ett rullande ungdomsrum.
I USA började samtidigt analytiker räkna på målgruppen och det visade sig finnas 71 miljoner killar och tjejer.
Det är till dessa mountainbike-åkare, bergsklättrare, surfare och krokodiljägare som nya Element vänder sig. Bilen är nämligen en cool crossover med många finesser under skalet.
Hela baksätet kan exempelvis fällas och därmed förvandlas bilen till ett rymligt vardagsrum på hjul. Här kan ungdomarna spela TV-spel, njuta av en CD-anläggning och dricka en iskall Cola från kylskåpet.
Element har dessutom en ny dörrkonstruktion som öppnar hela sidan på bilen, utan någon besvärande mittstolpe.
Under huven spinner en fyra på 160 hästkrafter och priset startar från 170.000 kronor. Så nog är Honda Element en bil som håller hjärtat varmt och kylskåpet kallt!

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!