Kylies nya Ka(rriär)

(Milano - Italien) Vi kan nu avslöja att den australiensiska popprinsessan Kylie Minogue har hittat sin drömprins. Kylie har tidigare inte gjort någon hemlighet av att hon satt karriären framför kärleken, men nu ska hon kombinera båda. Popstjärnan ska nämligen hjälpa Ford att lansera sin älsklingsbil - fräcka StreetKa!

Foto:

Bilnyheter2002-04-10 18:37

Nästa år introduceras en ny Ford som kommer att chockera hela bilvärlden med sin spektakulära design. Namnet blir StreetKa och det är en bil som bevisar att Ford tänker rycka upp sin image. Till sin hjälp har man dessutom en populär världsstjärna: Kylie Minogue.
Jag vet inte vad som är mest vågat - att Ford verkligen törs serieproducera StreetKa eller att Kylie Minogue som oftast är mer avklädd än påklädd ska lansera den? Om vi börjar med att titta på bilen så ska modellen byggas av det italienska designhuset Pininfarina, vilket märks. Företaget som ritat de flesta Ferrari-bilarna i modern tid har naturligtvis satt sin professionella prägel på både in- och utsidan. Designen är exempelvis ett spännande kapitel och formen får vårkänslorna att svalla. Det här är nämligen en bil vars främsta uppgift är att låta håret fladdra fritt i sommarbrisen. Vad som gömmer sig under huven är däremot en välbevarad hemlighet, men min gissning är Fiesta-maskinen på 103 kusar. För att ytterligare hålla intresset på topp så ska Kylie Minogue ta sin StreetKa och dra ut på turné. Stockholm står på dagordningen den 30 maj och då får vi se om det är bilen eller bruden som lockar publiken!

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!