200 personer på välgörenhetskonsert

I lördags besökte Elin Bemark med band Kisa kyrka. Det var Kisa Rotaryklubb som bjöd in till sin traditionella vårkonsert.

Rotarys president Christer Segerstéen

Rotarys president Christer Segerstéen

Foto: Per Kronström

KISA2019-04-09 18:19

200 personer bänkade sig i lördags i Kisa kyrka när Kisa Rotaryklubb hade sin traditionella vårkonsert. I år var det Elin Bemark med band som stod för sång och musik. Elin är musikalartist har bland annat haft huvudrollen Maria i musikalen Sound of Music som i hösta gick på Kulturverkstaden i Österbymo. Hon har även haft roller i musikaler som Cats och Hair.

– Det var en fantastisk konsert. Det finns många artister som Elin man inte känner och sällan är med i tv, säger Christer Segerstéen, president i Rotary.

Elin hade med sig trion Lars Olsson, Nicklas Thelin och Jonas Lindberg som stod för musiken. Elin bjöd på flera klassiker som Whitney Houstons "I will always love you", Elvis Presleys "Love med tender" och Eric Claptons "Pretending".

– Överskottet efter konserten går till välgörenhet både lokalt och internationellt. Vi ger 20 000 kronor till fritidsgårdens valborgsmässoresa till Göteborg. Internationellt skänker vi pengar bland annat till utrotningen av polio, säger Christer Segerstéen.

Elin Bemark bjöd på flera kända sånger
Elin Bemark bjöd på flera kända sånger
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!