Keyyo fick lämna Let´s dance

Det blev Kristina ”Keyyo” Petrushina som fick lämna in dansskorna och missar nästa veckas kvartsfinal i "Let´s dance". –Jag önskar att det hade fått fortsätta för jag vet att vi hade så mycket mer att ge, sade hon.

Kristina "Keyyo" Petrushina fick lämna "Let´s dance"

Kristina "Keyyo" Petrushina fick lämna "Let´s dance"

Foto: Jessica Gow/TT

Friidrott2021-04-24 23:01

Kvällens tema var Abba och programmet bjöd på en rad klassiska pärlor ur gruppens låtskatt. Först ut var Anis Don Demina och danspartnern Katja Luján Engelholm med en American smooth till tonerna av "Mamma Mia". Framträdandet hänförde juryn som gav paret tre tior, högsta möjliga betyg.

– Det var en av de bästa American smooth jag sett i "Let´s dance" under alla dessa år, sade Tony Irving.

Även Carola Häggkvists och Tobias Karlssons eldiga paso doble till "Gimme! Gimme! Gimme!" fick juryn att jubla och dela ut full pott, 30 poäng. Inte långt efter kom Filip Lamprecht och Michel Tornéus med respektive partners.

Däremot hade programledaren Kristina ”Keyyo” Petrushina, som haft en tuff vecka med skador, det kämpigare och fick lägst poäng av juryn med sin danspartner Hugo Gustafsson. Inte blev det bättre i momentet "duellen" där "Keyyo" också hamnade sist. Juryn var ändå lyrisk över de framträdanden som kvällen hade bjudit på.

– I kväll har samtliga par presterat dans som vi inte brukar se förrän i finalen, sade Tony Irving.

Efter att tittarna hade sagt sitt stod det klart att "Keyyo" och Filip fick göra upp i dansduellen om vem som skulle lämna programmet. Och det blev Filip Lamprecht som drog det längsta strået och som får dansa vidare i nästa veckas kvartsfinal.

Fakta: De är kvar i "Let's dance"

Filip Lamprecht och Linn Hegdal

Michel Tornéus och Jasmine Takács

Carola Häggkvist och Tobias Karlsson

Anis Don Demina och Katja Luján Engelholm

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om