Tävlingen kördes i tre omgångar plus finaler. I både senior-, dam- och juniorklassen var MK Kinda representerat. Klubbens Wilmer Westerling vann juniorernas B-final och det blev A-final för honom

Wilmer låg etta i A-finalen när framvagnen på hans bil inte riktigt ville vara med längre och han slutade på en fjärdeplats i finalen.

Ida Andersson kvalade direkt in i damernas A-final. Där gick hon ut som trea men plockade en placering redan på första varvet och sedan blev det att jaga ifatt ledarbilen, vilket Ida lyckades och kunde därmed köra in som segrare i damklassen.

Artikelbild

| Wilmer Westerling, Ida Andersson, Antonio Westerling och Therese Westerling skördade framgångar i Nyköping

– Äntligen lyckades det och det höll ända in i mål, säger Ida Andersson efter segern.

I A-finalen körde även MK Kindas Therese Westerling som kom fyra. Seniorklassen vanns av Antonio Westerling som i sin bil vann B-finalen efter att ha kört upp sig från en tredje plats, vilket innebar A-final. Här presterade han på topp och körde var den som passerade målflagg först.

En riktigt bra dag för MK Kinda-förarna i Nyköping och sista deltävlingen i Mlimits cup vilket resulterade i flera totalsegrar i cupen.

Therese Westerling deltog i fem av seriens sex deltävlingar, varav en kördes på Tolvmannabanan i Kisa i augusti. Hon vann damklassen totalt 2018.

Wilmer Westerling vann juniorklassen totalt i cupen, också där drygt 60 startande totalt under året.

Ännu en Westerling kan titulera sig segrare i sin klass i Mlimits cupen, nämligen Antonio som vann cupen totalt i seniorklassen.