Som tidningen skrev tidigare så blev årets "Torgfest" förlagd på Kisa Wärdshus. Arrangemanget var ett samarbete mellan Kisa Handel & Service och Kisa Wärdshus. Invånarna hittade även hit och det var snart fullt i båda planen som var öppna för kvällens begivenhet. Personalen i köket fick slita hårt i värmen, så även barpersonalen som hade jämn kö under hela kvällen. Som kvällen underhållare stod trubaduren Jocke Göransson och bjöd på bra låtar som gick hem hos publiken. Som de flesta andra lokala fester så skapades det en god stämning mellan invånarna och vakterna behövde inte få några blåmärken av kvällen.

De som kom till festen lite senare på kvällen fick vänta tills att några besökare lämnade byggnaden innan det släpptes in fler.

– Det var verkligen fullt ös, många kom på en och samma gång från klockan 22:00 och framåt, vilket skapade långa köer vid baren, annars var det en bra kväll. Sommarens pubkvällar har varit av ett varierat intresse. Snart väntar sommarens sista tillställning vid Wärdshuset. Den 24 augusti blir det nämligen en kräftskiva här, vilket kräver förbokning om man vill ta del av kräftorna, annars är man välkommen som vanligt till puben, berättar Niklas Nilsson, Wärdshusets ägare.

Artikelbild

| Jocke Göransson bjöd på stämningsfull musik under kvällen.

– Wärdshusfesterna är alltid bra och trevliga, dock så kan jag nog sakna den traditionella torgfesten där den stora och öppna ytan sväljer fler och att man får en bättre sammanhållning. Här satt de flesta i små grupperingar och det var trångt för att ta sig runt och hälsa på sina vänner, uppger en besökare som vill vara anonym.