Redan nu pekar allt på att nätverket "Leva och bo i Rimforsa" kommer att återvända med sin relativt nystartade tradition även nästa år. Årets mål var att överträffa den första upplagan, något de, enligt nätverkets Leif Ihreskog, verkligen lyckades med.

– Det är svårt att bedöma hur många besökare som kom, men det var betydligt fler än förra året. Vår bedömning är mellan 500 och 750 stycken och det som var störst skillnad var att många av besökarna var yngre, och det kan vi tacka många av våra aktiviteter för, säger han.

Efter att landshövdingen Carl Fredrik Graf hade invigt årets mässa följde en händelserik dag vid Åsundahallen med allt från hoppborgar och bubble balls till framträdanden av bland andra artisten Magnus Bäcklund. Störst uppmärksamhet bland besökarna lockade dock barnteatern Gulasch.

Artikelbild

| Bland de över 500 besökarna var intresset stort för barnteatern Gulasch.

– Vi är mycket nöjda efter helgen. Det var ett fantastiskt engagemang bland föreningarna och det är de som till stora delar bidrog till att mässan blev bra. Vi tänker att vi nog gick från ett betyg tre första året till ett betyg fyra i år. Nästa år hoppas vi nå högsta betyg på en femgradig skala, berättar Ihreskog.

Vad hoppas ni att arrangemanget bidrog med?

– Självklart hoppas vi att det kom en och annan besökare som kan vara en framtida Rimforsabo, men det viktigaste av allt var ändå att folk kom ut och träffades. Jag tror att det skapar en samhörighet på orten som är otroligt värdefull.