SD svarar Glennfalk

Så trevligt att du skriver om SD, men känner att jag måste bemöta det för att jag ser en del oklarheter och felaktigheter.

LV Debatt2017-11-22 14:30
Det här är en debattartikel. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Du ställer dig frågan om SD kommer att öka lokalt i valet 2018. Svaret är enkelt, ja det kommer vi att göra, men med hur mycket, det får vi veta efter valet. Nu har vi 4 mandat i kommunfullmäktige och vi är rörande överens i allting. Ibland kommer tyvärr personer in i partiet som inte delar våra värderingar och som är klart olämpliga att representera SD men dessa personer utesluts när det uppdagas.

Vet inte om jag kan hålla med om att vi syns på insändarsidorna varje vecka men då vi inte sitter med i någon nämnd och därigenom kan reservera oss mot era beslut om olika nerskärningar i Vimmerby kommun så måste vi agera på detta sätt eftersom vi inte tycker det är acceptabelt att vilja lägga ner kransortskolor och övriga verksamheter eller att öka omsorgstaxan för äldre för att bara nämna något. Detta drabbar ju de som redan har det svårt. Därför har vi lagt motioner om gratis halkskydd till äldre, gratis trygghetslarm m.m Vi har breddat vår politik på bred front och utav 20 lagda motioner är 15 om skolor/förskolor, äldreomsorg samt övrigt som biogas, informationstavla, temadagar i skolan osv för att bara nämna några stycken.

Nu senast hade vi en motion om övervakningskameror på kommunal mark för att öka tryggheten ytterligare i Vimmerby. Det här är lokala motioner i allra högsta grad som rör allt utom invandring men du kanske har en annan uppfattning..Vi har även haft ett antal interpellationer om bla Pelarne förskola och Ulveberg, så ett litet tips innan du skriver, håll dig till fakta. Det är så förtroende skapas. Och du Michael, SD är ingenting annat än ett nationalistisk och socialkonservativt parti med nationalistisk grundsyn. Nu är det bara 10 månader kvar tills vi går till val, ett val som kommer att bli spännande på många sätt, ett val då SD kommer in i nämnder och vi hoppas på ett gott samarbete under nästa mandatperiod 2018-2022.