Insändare Försöker i skrivande stund samla intrycket efter att riksdagens talman Andreas Norlén, M, haft sin pressträff och rullat över bollen ännu en gång till Stefan Löfven, S, för ett om möjligt nytt försök att skapa en regering som ska styra landet och på rätt köl.

Jag sammanfattar dessa 75 dagar av kohandel med olika fraktioner och alternativ, som snart börjar likna desperation och prestigefylldhet till löjeväckande, och där det verkar som att sju av landets åtta partier i alla fall är överens kring att hålla det åttonde utanför, det vill säga SD. Och till vilket pris som helst.

Dessa sju partier är ute efter, grovt sagt, strupen på Jimmie Åkesson och hans övriga partiledamöter, men ej att förglömma cirka 1,2 miljoner väljare. SD anklagas ofta för sin syn och sitt tänkande och historiska rötter kring människor och hur de har blivit behandlade.

Men vad är det som sker i Sverige i dag 2018?

Sju partier vars riksdagsledamöter bedriver det som dom talar illa om gällande SD:s politik, bland annat förtryck och utanförskap och som dom nu bedriver själva, det vill säga grovt sagt: hets mot folkgrupp.

Detta är ingen demokrati och det bästa vore nog ett nyval så får vi se vad svenska folket tycker på allvar.