Logga in
Vädersponsor:
Vimmerby Stadshotell
Veckans Lunchmeny Vecka 8
Måndag 17/2
Kålpudding på färs från Brantestad serveras med gräddsås, rårörda lingon och kokt potatis från Aby
98
Pinje- och kräftbakad torsk serveras med hummersås, kokt potatis från Aby och citron
98
Veckans pasta: Kycklingwok
98
Veckans vegetariska: Spenat- och prästostpaj, crème fraiche och hackad rödlök
98

Tisdag 18/2
Raggmunk serveras med stekt fläsk och rårörda lingon
98
Ugnsbakad kolja serveras med fetaostpesto, karamelliserade tomater, citron och kokt potatis från Aby
98
Veckans pasta: Kycklingwok
98
Veckans vegetariska: Spenat- och prästostpaj, crème fraiche och hackad rödlök
98

Onsdag 19/2
Wallenbergare på kalvfärs från Dackebygdens Kött serveras med potatispuré, brynt smör, rårörda lingon och gröna ärtor
98
Kokt torsk med ägg och persiljesås, gröna ärtor, citron och kokt potatis från Aby
98
Veckans pasta: Kycklingwok
98
Veckans vegetariska: Spenat- och prästostpaj, crème fraiche och hackad rödlök
98

Torsdag 20/2
Pulled pork chili på fläsk från Brantestad, crème fraiche, friterade tortilla chips och ris
98
Hovmästargriljerad lax med sockerärtor, citron och kokt potatis från Aby
98
Veckans pasta: Kycklingwok
98
Veckans vegetariska: Spenat- och prästostpaj, crème fraiche och hackad rödlök
98

Fredag 21/2
Ugnsbakad kyckling med mozzarella, valnötter, salami, potatiskaka och örtcrème
98
Skomakarlåda på torsk, bacon och svamp med jordärtskockspuré
98
Veckans pasta: Kycklingwok
98
Veckans vegetariska: Spenat- och prästostpaj, crème fraiche och hackad rödlök
98

Restaurangens logotyp
Info
Adress
Stora Torget 9
598 37
Telefon
0492-121 00
Hemsida
E-post
Lunch
Middag
Om restaurangen
Din upplevelse som gäst är viktig för oss! Hos oss njuter du av klassiska och gröna smaker lagade från grunden. Vårt fokus ligger på det lokalproducerade och närodlade. Pensionärspris 85:-
Maten Tjänster
  • Lunch
Ingår i Dagens lunch
Dryck
Bröd
Salladsbuffé
Kaffe
Kaka
Karta