Vill förlänga sviten – här är Gullringens lag

På lördag kan Gullringen förlänga sin svit till åtta raka segrar. De som står i vägen? Jönköpingslaget Habo IF, som haft en jobbig säsong och ligger på negativt kval.

Gullringens tränare Daniel Ohlsson.

Gullringens tränare Daniel Ohlsson.

Foto: Roelof Stroetinga

FOTBOLL2018-06-15 11:02

– Det är ett lag som vi ska slå. Annars har vi inte i toppen att göra, säger tränaren Daniel Ohlsson inför helgens bortamatch.

I Gullringen är det mesta positivt. Laget har som sagt radat upp segrar den senaste tiden. Det mesta anmärkningsvärda: GGoIF har hållit nollan i 525 minuter.

– Spelarna börjar bli lite slitna, men det ser fortsatt stabilt ut. Nu gäller det att ha rätt fokus fram till uppehållet, säger Ohlsson som förstås är nöjd med det defensiva spelet.

– Vi har inte släppt till så många farliga lägen. Det är väldigt positivt.

Gullringens trupp är helt fri från skador och sjukdomar. Det gör att Daniel Ohlsson mönstrar exakt samma lag som förra helgen, när det blev 3–0 mot toppkonkurrenten Mullsjö. Startelvan: Marcin Muszka – Alexander Swartz, Ola Lindblom, Erik Lindblad – Dick Johansson, Christian Simonsson, Isack Thuresson, Jesper Wärnehall, Anton Palmér – Rasmus Bexell, Kevin Gaines. Bänk: Rasmus Stahlin, Martin Höglind, Albin Gustafsson, Dennis Isaksson, Anwar Ismail.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!