Vilken succé för "VH on ice"

Eventet ”Vimmerby Hockey on ice” lockade storpublik under onsdagkvällen i samband med spelarpresentationen. ”Helt fantastiskt”, säger Camilla Freedeke, ansvarig för eventet tillsammans med sin arbetsgrupp.

Tomas Rydén, VH:s nya målvakt.

Tomas Rydén, VH:s nya målvakt.

Foto: Haris Dreco

Ishockey2018-08-15 21:37

Inför årets spelarpresentation ville Vimmerby Hockey hitta på något alldeles speciellt i Vimmerby Ishall. Camilla Freedeke och hennes arbetsgrupp bestämde sig då för att göra en show av det hela.

Det bjöds på olika former av ljussättningar över isen och ideellt framställda filmer visades på bildskärmen som var uppsatt. Innan spelarna och ledarna fick komma ut på isen presenterades bland annat stora delar av A-laget från 1993, som utgjorde det första laget för VH som ny förening.

Till spelarpresentationen hade sedan varje spelare en låt de åkte ut till och nyförvärven fick även åka och ta på sig en VH-tröja som kaptenen, Jakob Karlsson, räckte över. Storpubliken i Vimmerby Ishall verkade stortrivas. Publiksiffran för eventet uppgick till 751 personer, till arrangörernas stora glädje.

– Det är ju helt fantastiskt och häftigt och roligt att man sluter upp. Nu i efterhand kan jag säga att vårt mål var 500 personer, så vi är väldigt glada, säger Camilla Freedeke.

Hon hyllar samtidigt alla personer som ställt upp för eventet och menar på att showen blev precis så lyckad som de hade hoppats på.

– Alla spelare och ledarstaben har verkligen varit på det här och tyckt att det här är roligt. De har bjudit på sig själva och det ger mycket tillbaka när publiken ser det och vill komma tillbaka till hallen. Jag är stolt över hela föreningen Vimmerby Hockey, tillsammans är vi Vimmerby Hockey och så är det verkligen, säger hon.

Stora delar av 93-laget var på plats.
Stora delar av 93-laget var på plats.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!