"Varningen är katastrofal"

Dackarna föll med minsta möjliga marginal hemma mot Vetlanda. Efteråt blev domarinsatsen en snackis. "Min första varning är katastrofal", säger Oliver Berntzon.

Oliver Berntzon var rejält besviken efter derbyförlusten. Inte minst på domarbesluten som han och Dackarna fick emot sig.

Oliver Berntzon var rejält besviken efter derbyförlusten. Inte minst på domarbesluten som han och Dackarna fick emot sig.

Foto: Kalle Edgren

SPEEDWAY2018-07-17 22:26

Dackeförarna var förstås rejält besvikna efteråt. På den knappa derbyförlusten såklart, men också på domarinsatsen (P-G Svedberg).

Dackeförarna blev tillrättvisade för dålig startdisciplin ett par gånger och fick också två förare (Greg Hancock och Oliver Berntzon) uteslutna i två heat – i viktiga lägen.

– Jag förstår inte varför jag inte fick köra vidare i det tionde heatet. Nä, jag kan inte förstå, säger Greg Hancock och slår ut med armarna.

Berntzon var lika besviken:

– Domaren måste vara konskevent. Det var han inte. Min första varning är katastrofal. Det var helt fel. Det gjorde indirekt att jag blev utesluten i det fjortonde heatet. Det var för dåligt, säger "Vispen".

Dackelagledaren Peter Karlsson var inte heller nöjd:

– Det var flera situationer där vi inte hade domaren på vår sida. "Greg-situationen", var obegriplig. Det var ju han (domaren) som sa att han skulle flytta på sig. Och så blev Greg utesluten...?

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om