Stark insats av DSK mot Horn

Djursdala stod för en stark insats när de bortabesegrade Horn/Hycklinge. Joakim Hammar blev tvåmålskytt i matchen som DSK vann med 3–1.

Joakim Hammar blev tvåmålsskytt i Djurdalas 3–1-vinst mot Horn/Hycklinge.

FOTBOLL2018-06-14 21:55

Båda lagen skapade en del del chanser i första havlek, men det var gästande Djursdala som var i ledning med 1–0 i paus. Horn tog över i början av andra och fick in en rättvis kvittering. Men Djursdala var starkast i avslutningen och vann med 3–1 till slut.

– Bra match av våra killar. Sett över 90 minuter en av våra bästa matcher den här säsongen, menar Djursdalas tränare Patrik Nilsson.

H/H:s tränare Lars Stahlin blev utan poäng.

– Tungt att förlora förstås. Tycker vi skapar en hel del chanser med det vill sig inte riktigt för oss, säger Lars.

Hela DSK beröms för en stark laginsats. Bäst i hemmalaget var mittbacksparet Hampus Nilsson och Martin Leek.

Horn–Djursdala 1–3 DIVISION 5 Mål, Horn: Sonny Eriksson. Mål, DSK: Joakim Hammar 2, Jonatan Green.