Här är VIK-laget som ska kvittera kvartsfinalen mot SSK

Lagledningen i Västerviks IK står fast vid sin laguppställning från match ett när VIK och Södertälje ikväll utkämpar match två i kvartsfinalserien.

Foto: Bildbyrån

Ishockey2021-03-25 17:00

Det betyder följande laguppställning:

Målvakter: Daniel Marmenlind (Henrik Lundberg)

Backpar: Michael Kapla-Alexander Anderberg, Erik Gustafsson-Oskar Drugge, Ludvig Jardeskog-Alfred Barklund

Kedjor: Viktor Liljegren-Marcus Westfält-Joakim Hagelin, Kellen Jones-Connor Jones-Zach Budish, Ryan Gropp-Tim Wahlgren-Victor Öhman, Gilbert Gabor-Jacob Bjerselius-Oskar Pettersson

Extraspelare: Simon Krekula

Södertäljes lag:

Målvakter: Jussi Rynnäs (Fredrik Bergvik)

Backpar: Andreas Hjelm-Axel Andersson, Lucas Nordsäter-Oscar von Sivers, Alexander Falk-Erik Ullman.

Kedjor: Christopher Bengtsson-Lucas Carlsson-Albert Sjöberg, Nick Olesen-Hugo Gustafsson-Måns Lindbäck, Anton Blomberg-Marcus Davidsson-Oskar Olausson, Jacob Dahlström-Emil Aronsson-Rasmus Kahilainen.

Extraspelare: Oscar Eriksson, Sam Bitten.

"Vi startade kanske inte den första matchen riktigt som vi ville men vi lyckas ändå hålla dem hyfsat på utsidan och inte släppa till de farligaste målchanserna, men klart de förde spelet första perioden men sen tycker jag att vi kommer in i det mer och mer och då börjar vi ta över och skapa målchanser. Kasta in puckar på mål, det tror jag kommer vara nyckeln mot Västervik. Vi vet att de är tajta defensivt så vi måste in med puck och folk på mål", säger Christopher Bengtsson, ett mål och två framspelningar senast, till SSK:s hemsida.

Sporten rapporterar direkt från Scaniarinken med start 17:45. Nedsläpp sker 18:00.

Karta: Scaniarinken
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!