Tung förlust när Virserum krossades av Ariel

Virserum hade riktigt stora problem med Ariel i division 4 Småland nordöstra herr i innebandy, och föll tungt på hemmaplan med utklassningssiffrorna 2-22 (0-8, 1-6, 1-8).

Innebandy2022-10-14 21:42

Ariel spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-8 genom två mål av Simon Danielsson, ett mål av Simon Zetterling, ett mål av Tobias Johansson, ett mål av Adam Lergeborg, ett mål av Emil Svensson, ett mål av Pontus Erlandsson och ett mål av Jonathan Adolfsson. Det skulle komma mer från Ariel. Ariel tog kommandot även i andra perioden. Laget gick upp till 0-9 innan Virserum reducerade.

Därefter handlade dock allt om Ariel och innan perioden var över hade laget ryckt åt sig ledningen med 1-14. Ariel hade övertaget även i tredje perioden. Laget gick upp till 1-15 innan Virserum reducerade.

Därefter handlade dock allt om Ariel och matchen slutade hela 2-22.

Noterbart är att Simon Danielsson gjorde fem mål för Ariel och spelade dessutom fram till två mål, Simon Zetterling stod för fem poäng, varav ett mål, Gustav Hagman gjorde två mål och totalt fem poäng, Adam Lergeborg gjorde fyra mål och spelade fram till ett mål, Emil Svensson gjorde tre mål och totalt fem poäng, Anton Segerhjelm gjorde ett mål och spelade fram till två mål och Elias Nilsson gjorde ett mål och totalt tre poäng.

Virserum är utan poäng medan Ariel har full pott, sex poäng, efter två omgångar.

Nästa motstånd för Virserum är Nässjö B. Lagen möts söndag 23 oktober 17.00 i Nässjö Sporthall.