Ariel vann trots uppryckning av Vimmerby B

Matchen mellan Vimmerby B och Ariel i division 4 Småland nordöstra herr slutade 4-5 (1-4, 1-1, 2-0).

Innebandy2022-02-12 16:09

Bortalaget Ariel gjorde en riktigt stark första period och ledde med 4-1 och lyckades hålla undan till seger, trots att Vimmerby B lyfte sig.

Ariel hade övertaget i första perioden. Laget inledde målskyttet efter 3.14 genom Victor Berggren innan Vimmerby B kvitterade.

Därefter handlade dock allt om Ariel och innan perioden var över hade laget ryckt åt sig ledningen med 1-4. Vimmerby B reducerade dock till 2-4 genom Samuel Gustavsson efter 7.30 i andra perioden.

Ariel ökade ledningen till 2-5, på nytt genom Timmy Kvist efter 10.04. Simon Bieberbach och Samuel Gustavsson reducerade två gånger om och skapade riktig nerv, men närmare än 4-5 kom inte Vimmerby B.

Ariels Adam Lergeborg stod för tre poäng, varav ett mål.

Vimmerby B stannar därmed på femte plats, och Ariel toppar fortfarande tabellen.

Vimmerby B tar sig an Bodafors i nästa match borta fredag 25 februari 19.00.