Här är Rimforsas startelva

På måndag kan Rimforsa IF ta sin femte raka seger i fotbollsfyran. "Ljungsbro är ett lag vi ska slå. Inget snack om saken", säger tränaren Johan Runeson.

Viktige Marcus Karlsson är tillbaka i laget.

Viktige Marcus Karlsson är tillbaka i laget.

Foto: Ossian Mathiasson

FOTBOLL2018-05-27 18:03

Han förväntar sig ett defensivt bortalag på Åsundavallen.

– Vad jag förstått brukar Ljungsbro backa hem och satsa på kontringar. Det gäller att vi har tålamod och tar hemjobbet när de ställer om.

Är det några spelare i deras lag som ni behöver ha extra koll på?

– Nja, jag har ingen jättekoll på Ljungsbro. De har några gamla rävar, bland annat Marcus Granath. I övrigt verkar det vara många unga spelare. Det är inget lag som vi skräms av.

Tack vare fyra raka segrar har Rimforsa vittring på den absoluta toppen. I nuläget är det fyra poäng upp till Mjölby AI och Hjulsbro.

– Vi har ett jätteläge att närma oss ytterligare, eftersom Mjölby och Hjulsbro möts den här omgången. Det läget ska vi ta, säger Johan Runeson.

Fyra spelare saknas: Martin Persson, Frithiof Djerf, Tobias Lundh och Daniel Barton.

– Barton är på väg tillbaka. Persson och Djerf kan också bli aktuella till helgen, men Lundh kommer att missa minst två matcher på grund av sin vadskada.

På pluskontot är Jesper Hellstrand och Marcus Karlsson tillbaka i startelvan.

Här är Rimforsas lag: Sebastian Sjöberg – Jesper Hellstrand, Hilding Djerf, Linus Skarin, Henric Gustafsson – Daniel Karlsson, Henrik Isaksson, Tobias Malmberg, Conny Dahlqvist – Marcus Karlsson, Daniel Borgny. Bänk: Anders Ramstedt, Viktor Sjöblad, Edvin Lindhout, Martin Sjöberg, Robin Gustafsson.

Efter halva vårsäsongen är Rimforsa fyra i tabellen, medan nykomlingen Ljungsbro är åtta.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!