Talangfulle backen klar för Gullringen

Gullringens GoIF lär bli att räkna med i division fyra. Nu är det klart att även talangfulle backen Emil Tapper är klar för klubben. Han kommer från Hultsfreds FK. "Han är en kvick, teknisk spelare med rätt attityd och inställning".

Emil Tapper är klar för Gullringens GoIF. Han lämnar därmed Hultsfreds FK.

Emil Tapper är klar för Gullringens GoIF. Han lämnar därmed Hultsfreds FK.

Foto: Torbjörn Allvin

Fotboll2023-12-16 13:30

Spelartappen bara fortsätter för Hultsfreds FK, som kan summera en superjobbig frimånad. En efter en har tongivande spelare lämnat klubben. Nu också 19-årige Emil Tapper, som varit en av de bästa spelarna i HFK sett över de två senaste säsongerna.

I Gullringen är de förstås glada över sitt senaste tillskott:

– Han är en modern ytterback som gärna följer med upp i anfallen, vilket passar bra in i vårt spelsätt, skriver på man på klubbens hemsida.

Trots sin unga ålder har Emil Tapper samlat på sig en hel del erfarenhet från seniorspel vid det här laget – och även då i division fyra med Hultsfred.

Så här säger han till hemsidan om övergången:

– Det som fick mig att välja Gullringen är att jag fått en väldigt bra känsla på träningar av både spelare och ledare. Det är också ett lag med bra kvalitet som har alla möjligheter till avancemang till division 3, vilket är en resa som jag vill vara med på. Mina styrkor skulle jag säga är lugnet med boll och noggrannheten i passningsspelet.

Gullringens GoIF kan summera en bra frimånad då de utöver Emil Tapper även gjort klart med hans klubbkamrat i HFK, anfallaren Rasmus Samuelsson, skicklige Karlo Goranci från Vimmerby IF, rutinerade Gustavo Borges från Kisa BK och även Walid Hassan från IFK Tuna. Dessutom återvänder Herman Lynbech och Hugo Johansson från Djursdala SK.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!