Slätmon lyckades inte alls när man mötte Fornåsa hemma i division 6 Östergötland södra herr i fotboll.

Slätmons BK förlorade mot Fornåsa IF

Fotboll2022-10-08 18:15

Fornåsa gjorde hela 15 mål, och vann med 15-2 (4-1).

Fornåsa började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara fem minuter slog Carl-Johan Brusefält Ån till.

Fornåsa ökade ledningen till 0-2 i 17:e minuten, genom Casper Rogsberg.

Fornåsa ökade också ledningen till 0-3 i 38:e minuten, genom Claes Carlsson.

Slätmon reducerade till 1-3 strax före halvtidsvilan, genom Andreas Häll.

Fornåsa ökade ledningen till 1-4 bara två minuter senare ännu en gång genom Carl-Johan Brusefält Ån. Direkt efter pausen gjorde Mikael Säberg mål och ökade Fornåsas ledning.

I 50:e minuten slog Casper Rogsberg till åter igen, och gjorde 1-6.

Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Casper Rogsberg träff och ökade ledningen för Fornåsa och fullbordade därmed sitt hattrick.

Casper Rogsberg gjorde dessutom 1-8 i 63:e minuten.

Två minuter senare var det Casper Rogsberg som såg till att Fornåsa ökade ledningen på nytt, till 1-9.

Tre minuter senare var det Carl-Johan Brusefält Ån som såg till att Fornåsa gjorde också 1-10 och fullbordade därmed sitt hattrick.

Fornåsa satte 1-11 två minuter senare på nytt genom Casper Rogsberg.

Tre minuter senare var det Robert Andersson som såg till att Slätmon reducerade till 2-11. Mer än så blev det dock inte för Slätmon.

Fornåsa ökade ledningen till 2-12 tre minuter senare på nytt genom Carl-Johan Brusefält Ån.

Två minuter senare var det Claes Carlsson som såg till att Fornåsa gjorde 2-13.

Fornåsa gjorde 2-14 två minuter senare genom Anton Rylander.

Fem minuter senare var det Albin Malm som såg till att Fornåsa gjorde 2-15. Det fastställde slutresultatet till 2-15.

Casper Rogsberg gjorde sex mål för Fornåsa och Carl-Johan Brusefält Ån gjorde fyra mål.

Slätmon har fem förluster på de senaste fem matcherna, medan Fornåsa har en vinst, en oavgjord och tre förluster.

Resultaten i sista omgången betyder att Slätmon slutar på åttonde plats i tabellen, och Fornåsa på sjätte plats.