Blytungt poängtapp för Gullringen: "Från ingenstans"

Aneby borta är en erkänt tuff bortamatch. Gullringen såg ändå ut att lösa tre poäng med sig hem. Då kom en oerhört tung kvittering på övertid. "De gör mål på sitt första avslut på mål", suckar Gullringens spelande tränare Karlo Goranci efter 1–1.

Ibrahim Doumbias mål såg ut att räcka till tre poäng för Gullringen.

Ibrahim Doumbias mål såg ut att räcka till tre poäng för Gullringen.

Foto: Magnus Strömsten

Fotboll2022-05-28 16:10

Gullringens GoIF hade inför lördagens bortamatch mot Aneby SK en segersvit på fyra raka matcher i division 4-fotbollen. Efter cirka 70 minuters spel på Furulids IP såg det ut som att den femte raka var på väg. 

Ibrahim Doumbia prickade rätt och gav bortalaget ledningen. 

– Vi har flera bra lägen i den första halvleken där vi borde ha gjort mål. När vi sen väl får in målet så kändes det som att det skulle gå vägen. Aneby skapade ingenting mot oss och vi gjorde det bra, säger Karlo Goranci. 

Hemmalaget gav sig inte. På övertid höll sig Rasmus Eliasson Lindstrand framme och nickade in kvitteringen. Ett blytungt mål att släppa in för GGoIF.

– Ja, de gör mål på sitt första avslut på mål, säger Goranci och fortsätter:

– Vi fuskar lite med hemjobbet i den sekvensen och förlorar andrabollen. Sen kommer det ett inlägg där deras anfallare står mellan två av våra spelare och nickar in den.

Den spelande tränaren var, liksom hela laget, besviken över de tappade poängen.

– Visst, det är en tuff bortamatch, men att släppa in en kvittering på övertid kan man aldrig vara nöjd över. Jag kan förstå det om det kommer efter att det andra laget haft tryck... Men nu kom det från ingenstans. 

Goranci tyckte inte att någon i hans lag utmärkte sig.

– Ingen faller ur ramen och ingen sticker ut.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!