Slätmon utklassat av Vikingstad B borta

Slätmon åkte på en riktig smäll när laget förlorade på bortaplan mot Vikingstad B med hela 0-5 (0-1) i division 6 Östergötland södra herr i fotboll.

Vikingstads SK B vann mot Slätmons BK

Fotboll2023-09-16 16:12

Vikingstad B fick en bra start på matchen. Abraham Murad gjorde målet, redan i 19:e minuten. I 54:e minuten nätade Muntadher Oun Abbood Abbood, och gjorde 2-0.

Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Simon Olovsson träff och ökade ledningen för Vikingstad B.

Haris Kapidzic gjorde dessutom 4-0 i 69:e minuten.

Vikingstad B gjorde också 5-0 genom Muntadher Oun Abbood Abbood i 73:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 5-0.

Vikingstad B har tre segrar och två förluster och 19-13 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Slätmon har en vinst och fyra förluster och 7-26 i målskillnad.

Det här betyder att Slätmon fortfarande är sist i serien, och Vikingstad B är på sjunde plats.

I nästa omgång har Slätmon Västra Harg borta på Ekvallen, lördag 23 september 15.00.