Slätmon utklassat av Fornåsa borta

Slätmon åkte på en riktig smäll när laget förlorade på bortaplan mot Fornåsa med hela 2-8 (1-4) i division 6 Östergötland södra herr i fotboll.

Fornåsa IF vann mot Slätmons BK

Fotboll2022-06-04 18:48

Gästande Slätmon startade matchen bäst och tog ledningen. Elmedin Kadiric slog till, redan i sjunde minuten.

Fornåsa kvitterade till 1-1 i 19:e minuten, genom Najib Abdiqaadir Ahmed.

Fornåsa tog ledningen efter en dryg halvtimmes spel, genom Tobias Leandersson.

Fornåsa ökade också ledningen till 3-1 i 38:e minuten, genom Abbas Alizadeh.

Fornåsa ökade ledningen på nytt, till 4-1, bara sex minuter senare genom Martin Karlström. Direkt efter pausen nätade Elmedin Kadiric ännu en gång och reducerade åt Slätmon. Mer än så blev det dock inte för Slätmon.

Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Tobias Leandersson på nytt och ökade ledningen för Fornåsa.

I 68:e minuten nätade Najib Abdiqaadir Ahmed åter igen, och gjorde 6-2.

Fem minuter senare var det Abbas Alizadeh som såg till att Fornåsa gjorde också 7-2.

Fyra minuter senare var det Gustav Nelsson som såg till att Fornåsa satte 8-2. Därmed hade Fornåsa vänt matchen. Det fastställde slutresultatet till 8-2.

Fornåsa har två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Slätmon har fem förluster.

Resultatet innebär att Fornåsa ligger kvar på sjätte plats och Slätmon sist, på nionde plats i tabellen.

Slätmon tar sig an Vikingstad i nästa match hemma lördag 11 juni 12.00.