Slätmon föll hemma mot Mantorp

Slätmon blev besegrade av Mantorp på hemmaplan i division 6 Östergötland södra herr i fotboll, där matchen på lördagen slutade 3-6 (0-3).

Slätmons BK förlorade mot Mantorps FF B

Fotboll2023-05-13 16:52

- Vi kämpade jättebra men vi hade inte turen på vår sida. Jag beundrar hela mitt lag som kämpade hela matchen in i sista minuten, kommenterade Slätmons tränare Sanel Kadiric efter matchen.

Gästande Mantorp startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara två minuter slog Filip Nilsson till.

Mantorp ökade ledningen till 0-2 tidigt i matchen, genom Hugo Malmen, i sjunde minuten.

Mantorp gjorde också 0-3 i 20:e minuten, när Robin Pettersson slog till på straff. Direkt efter pausen slog Robin Pettersson till på nytt och ökade Mantorps ledning.

I 53:e minuten slog Filip Nilsson till återigen, och gjorde 0-5.

Bara två minuter senare var det Charlie Van der waal som såg till att Slätmon reducerade till 1-5.

Mantorp ökade ledningen till 1-6 tre minuter senare genom Filip Nilsson som med målet fullbordade sitt hattrick.

Slätmons Juan Felix Echaiz Chang gjorde 2-6 i 70:e minuten.

Slätmon reducerade igen i 87:e minuten genom Robert Andersson. Det fastställde slutresultatet till 3-6.

Noterbart är att Filip Nilsson gjorde tre mål för Mantorp.

Båda lagen har haft en tuff start på säsongen. Mantorp tog nu sin första seger och Slätmon är helt utan poäng.

Lördag 20 maj 13.00 spelar Slätmon borta mot Linköping.