Sjätte raka för Rimforsa efter seger mot Slätmon

Formen är riktigt bra just nu för Rimforsa.

Slätmons BK förlorade mot Rimforsa IF B

Fotboll2022-09-17 15:00

På lördagen kom sjätte raka segern i division 6 Östergötland södra herr i fotboll, 6-0 (4-0), borta mot Slätmon. Det innebär att Slätmon åkte på tolfte raka förlusten.

Rimforsas tränare Pontus Malmberg:

- En helt okej insats, vi spelar anfallsspel i 90 minuter och har full kontroll. Några fler mål hade man väl kunnat önska men de är svårt när man har ett sånt spelövertag.

Rimforsa startade matchen bäst och tog ledningen. Arvid Westerling slog till, redan i 13:e minuten.

Laget ökade också ledningen till 0-2 i 17:e minuten, genom Johan Runesson.

Rimforsa ökade ledningen till 0-3 efter en knapp halvtimmes spel, genom Harun Ali.

Rimforsa ökade ledningen till 0-4 i 37:e minuten, genom Mahamed Abdi Ali. Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Ayub Hashi träff och ökade ledningen för Rimforsa.

I den 67:e minuten fick Rimforsa Mahamed Abdi Ali utvisad.

Till slut kom också 0-6 genom Maslah Mohamuud Muhiyadin som ökade Rimforsas ledning i 76:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 0-6.

Slätmon åkte på en utvisning i 83:e minuten när Robert Andersson fick lämna planen.

Slätmon har fem förluster på de senaste fem matcherna.

Med två omgångar kvar är Slätmon sist i serien, och Rimforsa leder serien.

Slätmon tar sig an Vikingstad i nästa match borta lördag 1 oktober 12.00. Rimforsa möter Ledberg borta söndag 25 september 16.00.