Seger för Vimmerby i derbyt – de var bĂ€st I bĂ„da lagen

Vimmerby vann derbyt mot Kisa BK med 2-1 pÄ Ceosvallen. De hÀr tyckte vi har bÀst i matchen

VIF vann med 2-1 mot Kisa.

VIF vann med 2-1 mot Kisa.

Foto: Samuel Josefsson

Fotboll2023-08-26 15:29

Vimmerby IF

Fyra stjÀrnor: Haris Dreco

Haris Dreco gör ett bra jobb frÄn sin innermittfÀlts position. MÄl frÄn straffpunkten och ett par bollvinster gör att Dreco kan kalla sig matchens lirare.

Tre stjÀrnor: Simon Larsson

Simon Larsson fÄr ett bra betyg i Vimmerbys seger mot Kisa. Spelar pÄ olika positioner under matchen. Som ytterback hÄller han sin kant pÄ ett fint sÀtt och sedan flyttas han upp i plan och ligger bakom ett par mÄlchanser.

TvÄ stjÀrnor: Ahmed Imad Tarabeih

Gör ett stort hÄrd jobb och visar sig överallt pÄ planen. Skapar flera mÄlchanser och ser till att det alltid blir farligt offensivt.

En stjÀrna: Martin Brtan

Martin Brtan gör ett piggt inhopp för sitt Vimmerby och fÄr samtidigt avgöra matchen med sitt 2-1 mÄl. De var ocksÄ hans första i VIF-tröjan.

Kisa BK

En stjĂ€rna: Erik Troqe 

Starkt nyförvĂ€rv för Kisa BK som behöver alla poĂ€ng de kan fĂ„ för att klara sig kvar I  serien. Mot Vimmerby visar han att han har ett tungt vĂ€nsterskott.

TvÄ stjÀrnor: Kevin Dahl

Kevin Dahl kan Äka frÄn Vimmerby med huvudet högt. Under derbyt var han en gigant pÄ plan och gjorde att Kisa var nÀra att fÄ hem en poÀng.

Tre stjÀrnor: August Storm

August Storm gav sitt Kisa en drömstart mot Vimmerby IF. Redan efter sex minuter var Storm framme. Övrigt gör han en bra prestation dĂ€r han rev och slet mycket. Ett fint mĂ„l och ett stort orosmoment för VIF gör att han var Kisas bĂ€sta spelare i derbyt.

SĂ„ jobbar vi med nyheter  LĂ€s mer hĂ€r!