Seger för Målilla mot Virserum

Målilla vann bortamatchen mot Virserum på lördagen.

Virserums SGF förlorade mot Målilla GoIF

Fotboll2022-09-17 15:16

Detta trots att Virserum knappade in på Målillas halvtidsledning, 3-0, efter en uppryckning i andra halvlek. Matchen i division 6 Vimmerby herr slutade 5-3 till Målilla.

Målillas tränare Johan Hägg tyckte så här om matchen:

- Jag tror inte vi släppte in Virserum i matchen. Vi ledde med 5-0 och spelade ut de, två skott i stolpen, missad straff. Mina grabbar blev bekväma och slutade spela och det får man aldrig göra mot något motstånd. Bekväm seger som skulle varit större siffror.

Målilla gjorde första målet. Pierre Ringström slog till, redan i sjätte minuten.

Laget ökade ledningen till 0-2 i 23:e minuten, genom Jesper Blomqvist.

Målilla ökade också ledningen till 0-3 i 37:e minuten, genom Daniel Skog. Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Dennis Adolfsson och ökade ledningen för Målilla.

I 66:e minuten nätade Ali Kohestani, och gjorde 0-5.

Bara två minuter senare var det Muhammad Saad Eddin som såg till att Virserum reducerade till 1-5.

I 75:e minuten reducerade Virserums Jonathan Sahlström på nytt.

I den 77:e minuten fick Virserum Muhammad Saad Eddin utvisad, och fick spela med en man mindre sista 13 minuterna.

Virserum reducerade igen i 85:e minuten genom Abdullah Al Hariri. Det fastställde slutresultatet till 3-5. Fler mål än så blev det inte för Virserum.

Virserum har fem förluster på de senaste fem matcherna, medan Målilla har en vinst, två oavgjorda och två förluster.

Med en omgång kvar är Virserum sist i serien, och Målilla är på fjärde plats.

I nästa match möter Virserum Ankarsrum borta och Målilla möter Hjorted/Totebo hemma. Båda matcherna spelas söndag 25 september 12.00.