Seger för Målilla mot Virserum

Målilla tog ett tidigt grepp om matchen i division 6 Vimmerby herr i fotboll på hemmaplan mot Virserum på måndagen.

Målilla GoIF vann mot Virserums SGF

Fotboll2022-06-06 20:54

Laget vann med 2-1 efter att alla mål gjorts under första halvlek.

- Det var verkligen inget skönspel, typisk derbymatch med många närkamper och långa bollar. Vi ska avgöra tidigare i andra halvlek då vi har tre, fyra riktigt bra chanser men har inte rätta kylan. Virserum har ingen målchans i andra halvlek, kommenterade Målillas tränare Johan Hägg efter matchen.

Segermålet för Målilla stod Kim Creutz för efter 42 minuter.

Målilla gjorde första målet. Daniel Skog slog till, redan i tolfte minuten.

Virserum kvitterade till 1-1 i 20:e minuten, genom Muhammad Saad Eddin.

Målilla tog ledningen strax före halvtidsvilan, genom Kim Creutz. I andra halvlek fick inget av lagen in något mål, och matchen slutade med seger för Målilla med 2-1.

Målilla har tre segrar, en oavgjord och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Virserum har fem förluster. Det här var Målillas tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Virserums tredje uddamålsförlust.

Målilla ligger på femte plats i tabellen efter matchen, medan Virserum är på nionde och sista plats.

Tisdag 14 juni 19.00 spelar Målilla borta mot Hjorted/Totebo. Virserum möter Ankarsrum hemma på Virumsvallen torsdag 16 juni 19.00.