Därför ändrade han sig: "Kärleken för stark"

IFK Tunas sportchef Hampus Nilsson hyllade nyförvärvet Gzim Gelici i Vimmerby Tidning i veckan. Nu får han inte se honom spela i den blåvita dressen. Gelici ändrade sig och går tillbaka till SK Lojal. "Kärleken till klubben blev helt enkelt för stark", säger han.

Glädje. SK Lojal vann division fem och nu står det klart att en av lagets bästa spelare, Gzim Gelici, ångar övergången till IFK Tuna och går tillbaka till Venaklubben.

Glädje. SK Lojal vann division fem och nu står det klart att en av lagets bästa spelare, Gzim Gelici, ångar övergången till IFK Tuna och går tillbaka till Venaklubben.

Foto: Magnus Strömsten

Fotboll2023-12-17 17:30

Det har varit en intensiv och het frimånad. Många spelare har valt att byta klubb, vilket ni har kunnat följa på vår sajt. Gzim Gelicis övergång till IFK Tuna var en av de hetaste – så länge den varade alltså. 

Hampus Nilsson uttryckte sig så här till Sporten för några dagar sedan om Gelici: "Jag måste säga att en kille som Gzim Gelici överraskat otroligt mycket". 

Det var då. Nu är 20-åringen klar för nykomlingen Lojal igen. 

Här förklarar han varför han ångrade sig:

– Du vet, Lojal är som ens hem. Jag kände det ganska snart efter att jag blivit klar för Tuna. Jag saknade Lojal för mycket, säger Gzim Gelici och skrattar till. 

Vad är det som gör att du känner så. Vad är det som är speciellt med att spela i Lojal?

– Nämen, det är väl att man har så många vänner där. Många av dem är mina barndomskompisar och så har vi roligt ihop. 

Gelici, som är en snabb och teknisk mittfältare, stod för en mycket stark säsong när Venaklubben vann Vimmerbysexan i år. Han tror på nya framgångar, även i den högre divisionen 2024. 

– Vi har ett himla bra lag, med både en fantastisk bra startelva och stark bänk. Jag tror vi kan vinna serien och gå upp i fyran. Vi spelar bäst fotboll av alla tycker jag.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!