Målilla och BOIF kryssade efter svängig match

Målilla tog emot BOIF hemma på Idrottsparken på söndagen.

Målilla GoIF spelade lika mot B.O.IF

Fotboll2022-09-04 14:14

I första halvlek var det Målilla som tog greppet om matchen, med en 2-0-ledning. Men i andra halvlek kom BOIF in i matchen. Laget hämtade i kapp underläget, och matchen i division 6 Vimmerby herr slutade 2-2.

Det var Målillas fjärde match i rad utan seger.

Målilla började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara fyra minuter slog Leo Isomettä Stolt till.

Målilla ökade ledningen till 2-0 tidigt i matchen, genom Daniel Skog, i 13:e minuten. Det dröjde till den 75:e minuten innan Hampus Jakobsson reducerade för BOIF.

2-2 kom i 88:e minuten genom ett självmål.

Målilla har en seger, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan BOIF har två vinster, två oavgjorda och en förlust. Det här var Målillas femte oavgjorda match den här säsongen.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Målilla på sjätte plats och BOIF på andra plats.

Målilla tar sig an Virserum i nästa match borta lördag 17 september 12.00.