Lojal förlorade igen – illa ute i botten av serien

Flamur Mullali gav Lojal en drömstart borta mot Ariel på söndagen. Det räckte inte. Topplaget reste sig och vann mot Vena-gänget.

SK Lojal förlorade mot topplaget Ariel.

Fotboll2021-10-03 19:53

Tre minuter. Så lång tid behövde Flamur Mullali på sig för att öppna målskyttet i SK Lojals tuffa bortamöte med IF Ariel. Lojal har inte tagit en enda seger i division 5 den här säsongen och krigar i botten, medan Ariel slåss om topplaceringarna.

Efter chockstarten kom Ariel ändå tillbaka. Rasmus Karlsson och Jakob Karlsson såg till att vända på steken innan paus. De två gjorde också varsitt mål i den andra halvleken och löste en komfortabel seger för sitt lag till slut.

Mullali reducerade för Lojal med drygt 20 minuter kvar att spela, men närmare än 4–2 kom gästerna aldrig.

Förlusten innebär att Lojal som bäst kan nå en negativ kvalplats i den sista omgången.