Kisas första femma

Äntligen lossnade spelet för Kisa. 5-0-segern på bortaplan mot Borensberg var solklar. Hårt arbete och aggressivitet var receptet som inte hemmalaget kunde stå emot.

Christian Simonsson gjorde ett av Kisas fem mål mot Borensberg.

Fotboll2002-05-13 05:21

Kisa rivstartade i division fyra-matchen mot Borensberg. Lagledaren Lars Simonsson berättar:
- Vi startade otroligt bra. Vi låg på hela tiden och var aggressiva. Efter fem minuter hade vi skapat flera målchanser. Det borde ha stått mer än 2-0 i halvtid.
Det första målet kunde Hugo Samefors peta in i fjärde minuten efter en instickare från Jörgen Damm. 2-0 kom i 28:e minuten. Efter hörna gick bollen ut till Patrik Molander som drog på ett skott som smet in.
Andra halvlek började också bra för KBK. En dubbelhörna var ytterst nära att resultera och i femte minuten hittade Christian Simonsson Andreas Holm med en djupledspassning och Holm kunde vricka bollen i mål.
4-0 satte Simonsson själv i tionde minuten på straff efter hands. Sen blev det lite avslaget men en kvart före slutet kunde i alla fall inhoppande Sanel Zulic sätta 5-0 på ett löst men välplacerat skott.
Borensberg försökte trots allt spela fotboll men blev tillbakapressat av ett hårt arbetande KBK där yttermittfältarna Magnus Johansson och Hugo Samefors kom bra med i spelet. Framåt var Jonas Lönning pigg och Jocke Gustavsson var stabil i målet och hann göra åtminstone en viktig räddning. Matchens tupp går dock till Christian Simonsson som styrde KBK:s mittfältsspel.