Hannes Stefansson målskytt när Södra Vi föll

Södra Vi fick se sig besegrat i mötet med Ariel på bortaplan i division 5 Småland nordöstra herr i fotboll, med 1-3 (1-2).

IF Ariel vann mot Södra Vi IF

Fotboll2023-08-12 17:54

- Rättvist resultat, kommenterade Södra Vis tränare Michael Elmér.

Ariel började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara fyra minuter slog Emil Johansson till.

Ariel ökade ledningen till 2-0 tidigt i matchen, genom Henrik Karlsson, i tolfte minuten.

Södra Vi reducerade till 2-1 i slutminuterna av första halvlek, genom Hannes Stefansson. Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Victor Ivarsson och ökade ledningen för Ariel. 3-1-målet blev matchens sista.

Ariel har tre segrar och två förluster och 11-12 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Södra Vi har två vinster, en oavgjord och två förluster och 19-13 i målskillnad.

Det här betyder att Ariel ligger kvar på sjätte plats i tabellen, och Södra Vi på sjunde plats.

Nästa motstånd för Södra Vi är IFK Västervik. Lagen möts fredag 18 augusti 19.00 på Bökensved.