Gullringen tog Àntligen en trepoÀngare

Gullringen fick Àntligen vinna igen efter en rad matcher utan vinst. De gulsvarta stod för en bra prestation mot Höreda och vann matchen med 3-0.

Äntligen fick Gullringen vinna igen.

Äntligen fick Gullringen vinna igen.

Foto: Roelof Stroetinga

Fotboll2019-06-28 21:33

Formsvaga Gullringen stÀlldes mot tabellelvan Höreda GOIF under fredagskvÀllen i sin sista match för vÄrsÀsongen i division fyra. Gullringen, som lÄg pÄ nionde plats med 15 poÀng inför matchen, var i stort behov av poÀng för att inte bli indragna i bottenstriden helt och hÄllet. Det blev ocksÄ en ny tre för Gullringen till slut nÀr man besegrade Höreda med 3-0.

– Det Ă€r framför allt en lĂ€ttnad för oss ledare och spelare efter att de fem senaste matcher inte visat den rĂ€ttvisa bilden av Gullringen, sĂ€ger trĂ€naren Daniel Ohlsson efter vinsten.

Gullringen tog tag i matchen direkt och i minut 21 gav Kevin Gaines sitt lag 1-0 pÄ nick. Resultatet stod sig sedan halvleken ut och i paus var det inte mycket annat att sÀga för Daniel Ohlsson Àn att laget skulle fortsÀtta sÄ som i den första halvleken. Höreda hade visserligen nÄgra fÄ lÀgen pÄ sina omstÀllningar men kom aldrig riktigt nÀra.

I den andra halvleken fortsatte Gullringen att skapa chanser men det dröjde Ànda till den 83:e minuten innan 2-0 kom. Anton Holm nÄdde dÄ högst och nickade in spiken i kistan. 3-0 kom ocksÄ kort dÀrefter av samma spelare, Anton Holm, pÄ samma sÀtt.

– Vi ska punktera matchen lite tidigare för sĂ„ lĂ€nge det stĂ„r 1-0 kan vad som helst hĂ€nda. Men vi Ă€r annars det bĂ€ttre laget frĂ„n minut ett till minut 90. Det Ă€r skönt att fĂ„ avsluta med en seger nu innan uppehĂ„llet och vi fĂ„r rannsaka oss sjĂ€lva och gĂ„ igenom vad vi gjort bra och inte, sĂ€ger Ohlsson

Jesper WĂ€rnehall gjorde en mycket bra insats i Gullringen.

SĂ„ jobbar vi med nyheter  LĂ€s mer hĂ€r!
LĂ€s mer om