Förluster för Kindalagen i sexan

Hägerstad hängde med länge och väl i toppmötet mot Falerum, men fick ge sig till slut. Samma sak för Slätmon hemma mot Wreta Kloster.

Det var toppmöte när Hägerstad tog emot Falerum i Kindasexan. Tyvärr för hemmalaget föll de efter tapp i andra halvlek.

Fotboll2021-08-29 14:36

Det var ett intressant möte på Ekvallen i helgen då topplagen Hägerstad tog emot Falerum. Med en för dagen tunn spelartrupp vände hemmalaget 0–1 till ledning 2–1 efter mål av Simon Sverre och Mattias Carlsson. Gästerna vände i sin tur i andra halvlek. I slutminuterna kom tre mål till och Falerumvinst med 6–2. Slätmon är fortfarande poänglöst i serien, men var nära mot Wreta. Edwin Andersson satte 1–1 tidigt i matchen och nyförvärvet Markus Oskarsson Johansson reducerade i slutminuterna till 2–3 – som blev 2–4 till slut. Hägerstad är trea i tabellen och Slätmon nia och just nu sist.