Dramatiskt och målrikt derby – de får bäst betyg

Hultsfred gav Gullringen en rejäl match i derbyt på Gullemon. Gästerna ledde ett tag, men Gullringen fick dit en viktig kvittering innan halvtid. Sedan var de starkare i andra halvlek och vann med 4–3 till slut. Här är spelarna som får bäst betyg för sina insatser.

Gullringen tog hem en tuff kamp mot Hultsfred.

Gullringen tog hem en tuff kamp mot Hultsfred.

Foto: Viggo Lindersson

Fotboll2023-08-19 14:55

Gullringen:

3 Stjärnor: Rasmus Bexell

Kommentar: Gullringens forward klev fram när det behövdes som mest. Ett sent kvitteringsmål i första halvlek följdes av en elegant nick till ledningsmålet i andra. Hattricket fullbordades med viktiga 3-2-målet. Fick lite välförtjänt vila sista 20 minuterna när laget såg ut att ha avgjort.

2 Stjärnor: Alexander Svartz

Kommentar: Styrde och ställde i Gullringens försvar. Utan honom kunde laget mycket väl ha tappat poäng. Värdefull som pådrivare och går i täten med sin inställning.

1 Stjärna: Felix Johansson

Kommentar: Ytterbacken hade en hel del att göra defensivt, men klev fram och bidrog framåt också med inlägg från sin kant.

Hultsfred:

3 Stjärnor: Diego Urrutia

Kommentar: Var ett ständigt orosmoment för Gullringens försvar. Vaskade fram många lägen och bidrog med kvitteringen till 2-2. Hade bud på ännu mer och har visat att han duger i fyran också med råge.

2 Stjärnor: Arvid Eckerstig

Kommentar: Stod för en stabil insats i försvaret. Övertygar med sitt lugn i spelet trots sin ringa ålder.

1 Stjärna: Sebastian Strömbom

Kommentar: Dominerade mittfältet i första halvlek, men kom bort lite i andra. Är oerhört viktig för laget med sitt hårda slit.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!