Delad pott i seriefinalen

Vi bjöds på en seriefinal i division sex mellan HM IS och Södra Vi under fredagskvällen. Lagen delade broderligt på poängen när matchen slutade 1–1.

Peter Magnusson.

Fotboll2018-08-10 22:02

I första halvlek var det HM IS som visade upp det bästa spelet och förde matchen. Södra Vi fick i sin tur inte igång sitt spel.

Efter dryga tio minuter i andra halvlek kom ledningsmålet för hemmalaget när Martin Rosenquist förvaltade en straff. Kort därefter kvitterade dock Södra Vi genom Ossian Mathiasson.

– Det var inte ett dugg rättvist och jag förstår att grabbarna är jättebesvikna, säger HM IS-tränaren Roger Olofsson.

Södra Vi:s tränare, Peter Magnusson, var glad över poängen med mindre nöjd över insatsen.

– Det viktigaste var att vi inte förlorade i dag trots att vi inte kom upp i nivå.

HM IS–Södra Vi 1–1 DIVISION 6 Målen: 1–0 Martin Rosenquist, 1–1 Ossian Mathiasson