Defensiv genomklappning när Slätmon föll mot Linköping

Slätmon hade en riktigt tung match borta mot Linköping, och förlorade med hela 1-10 (1-7) i division 6 Östergötland södra herr i fotboll.

Linköpings FF vann mot Slätmons BK

Fotboll2023-05-20 14:57

Linköping fick en bra start på matchen. Farhan Omar Nuur gjorde målet, redan i tionde minuten.

Linköping ökade ledningen till 2-0 tidigt i matchen, genom Liban Abbas Aden, i tolfte minuten.

Linköping ökade ledningen på nytt, till 3-0, bara två minuter senare genom Matteo Petkovski.

Sex minuter senare var det Mete Duraku som såg till att Linköping också gjorde 4-0.

Sex minuter senare var det Mete Duraku som såg till att Linköping satte 5-0.

Slätmon reducerade till 5-1 två minuter senare genom Elmedin Kadiric.

Linköping gjorde också 6-1 strax före paus, ännu en gång genom Farhan Omar Nuur.

Linköping ökade ledningen till 7-1 på stopptid i första halvleken, genom Albin Zenkert. I 67:e minuten slog Farhan Omar Nuur till, och gjorde 8-1 och fullbordade därmed sitt hattrick.

Sam Larsson ökade Linköpings ledning i 79:e minuten.

10-1-målet kom med fyra minuter kvar att spela, när Liban Abbas Aden på nytt slog till och gjorde mål. 10-1-målet blev matchens sista.