De spelarna var bäst när Tuna gästade Dalavallen

Det var ett segt Djursdala som inte klarade stå emot IFK Tuna som tog en viktig 3–1-seger. Visst skapade DSK några chanser, men Tuna blev allt bättre ju längre matchen gick. Här är spelarna i respektive lag som vi tycker var bäst.

Tuna blev en alldeles för svår uppgift för DSK när man förlorade.

Tuna blev en alldeles för svår uppgift för DSK när man förlorade.

Foto: Axel Norbro

Fotboll2023-07-07 21:46

Djursdala SK

3 stjärnor: Isack Thuresson

Kommentar: Han gjorde lagets enda mål i matchen. Tröstmål? Kanske, men förutom det så var han spelaren som uppmärksammades mest under kvällen i hans lag och gjorde sitt bästa för att hålla kvar DSK i matchen.

2 stjärnor: Albin Isaksson

Kommentar: Lite av en motor på mittfältet. Han vann ett antal bollar på mitten för att sedan spela fram sina lagkamrater till farliga lägen bakom motståndarnas backlinje.

1 stjärna: Isak Granström

Kommentar: Resultatet i matchen kanske talar emot det, men mittbacken hade en väldigt bra match och höll ihop Djursdalas backlinje.

IFK Tuna

3 stjärnor: Victor Gustavsson

Kommentar: Det var han som öppnade målprotokollet i matchen och fick sedan assistera sin lagkamrat Anthon Békési. Han hade en viktig roll i laget och var med och hjälpte till med kreativiteten i Tunas anfall.

2 stjärnor: Anthon Békési

Kommentar: Låg bakom mycket i Tunas seger och kanske var den som var svårast att ta bollen ifrån under matchen. En smart spelare som använde sin kropp för att skydda bollen på ett bra sätt.

1 stjärna: Johan Lundin

Kommentar: Han gjorde Tunas andra mål i matchen. Inte nog med det, han var även väldigt delaktig i de andra målen IFK Tuna gjorde.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!