IFK Österbymo föll mot Visingsö

En dålig första halvlek i kombination med ett effektivt Visingsö. Detta gjorde att IFK Österbymo åkte på andra raka förlusten under fredagskvällen.

IFK Österbymo, som tränas av Jörgen Damm, blev utan poäng på Visingsö.

Sport2018-05-25 22:22

FOTBOLL

Österbymo var inte alls med från början i bortamötet mot Visingsö. Gästerna stod på tårna och ganska så lätt hade hemmalaget gått upp i en 2–0–ledning.

– Vi var för passiva inledningsvis och de gör två mål ganska så enkelt. Det var inspel och inlägg med tillbakanick de gör mål på, säger Österbymos tränare Jörgen Damm.

Paussiffrorna i matchen skrevs till 3–1 efter att Daniel Hermelin tryckt dit ett reduceringsmål för bortalaget. I den andra halvleken var det en helt annorlunda matchbild. Österbymo radade upp målchanser men virket stoppade dem – fyra gånger om. Matchen slutade 4–1.

– Det var tungt, det som fäller oss är den första halvleken, menar Jörgen Damm.