Vad ska sportprofilerna göra under sommaren?

VÄr tidning pratade med nÄgra lokala sportprofiler. Vi stÀllde följande tvÄ frÄgor till dem: 1) Vad ska du göra pÄ semestern?, 2) Hur ser din sportsommar ut?

Dennis RotebĂ€ck kommer tĂ€vla i Östersund och Uppsala pĂ„ sin semester.

Dennis RotebĂ€ck kommer tĂ€vla i Östersund och Uppsala pĂ„ sin semester.

Foto: Magnus Strömsten

Sport2023-07-21 16:00

Melker Johansson, Gullringens GOIF

1) Jag har redan hunnit med att titta pĂ„ Coldplay nu i sommar. Sen kommer det bli en utflykt till Öland. Sedan har jag inte sĂ„ mycket planerat förutom att jag minsann ska njuta av tillvaron ute i Gullringen.

2) Jag sitter och vÀntar pÄ att premier league ska börja och sÄklart tÀnker jag följa mitt favoritlag, Manchester United. Det kommer bli en del lokalfotboll ocksÄ, tjejen spelar i Vimmerbys damlag sÄ det blir att följa dem.

Theo Eklund, IFK Tuna

1) Jag Ă€r just nu pĂ„ vĂ€g till min farbrors stĂ€lle ute i Stockholms skĂ€rgĂ„rd dĂ€r jag ska tillbringa min tid med en kompis. Jag passar Ă€ven pĂ„ att besöka min kompis slĂ€ktingar nĂ€r vi Ă€ndĂ„ Ă€r i nĂ€rheten. 

2) det blir att bevaka de engelska klubbarnas försÀsong, och övergÄngsfönstret. Förutom det sÄ kommer jag sjÀlvfallit kolla en hel del damfotboll nu nÀr VM drar igÄng.

Rickard Thuresson, Vimmerby IF

1) Vi i familjen siktar pĂ„ att besöka Öland och VĂ€stervik sĂ„ barnen kan fĂ„ springa av sig i vattnet. Vi brukar Ă€ven planera in en Lisebergs resa varje Ă„r, det har blivit lite av en tradition. Jag och hela familjen tycker det Ă€r trevligt med dagliga utflykter.

2) Det kommer bli en hel del fotbollsallsvenskan pÄ tv:n. Vi fÄr se om jag Äker pÄ nÄgon mer match, senaste gÄngen sÄ slutade det med att vi i familjen fick bengaler kastade pÄ oss nÀr vi satt pÄ familjelÀktaren och tittade pÄ DjurgÄrden mot AIK.

Dennis RotebÀck, Vimmerby MS

1) Vecka 32 kommer jag Ă„ka upp till Östersund för att delta i SM för enduro. Vecka 34 kommer se likadan ut men det blir istĂ€llet att tĂ€vla i Uppsala. Förhoppningsvis kommer jag ha tid till att njuta av den svenska sommaren vid nĂ„gon sjö och festa lite pĂ„ helgerna med vĂ€nner.

2) Det blir att Äka ut till Tunhamra för att kolla pÄ mina vÀnner nÀr de spelar. Sen lÀr det bli nÄgra Djursdala matcher sÄ man kan passa pÄ att ta en öl pÄ musteriet innan.

Isac Green, Storebro IF

1) Jag har redan varit i Göteborg och tittat pÄ Coldplay. Lite beroende pÄ hur mitt schema ser ut sÄ kanske jag hinner med nÄgon mera förestÀllning innan plugget drar igÄng.

2) Det hade varit roligt att hinna med lite lokala fotbollsmatcher innan skolan drar igĂ„ng. Sen kommer jag sjĂ€lvklart kolla pĂ„ nĂ€r Sveriges damer spelar. Jag och kollegerna pĂ„ jobbet har en intern tĂ€vling om vem som kan sĂ€tta flest resultat i gruppspelet. 

Rickard Thuresson kommer planera in en utflykt till Liseberg med hela familjen.
Rickard Thuresson kommer planera in en utflykt till Liseberg med hela familjen.
SĂ„ jobbar vi med nyheter  LĂ€s mer hĂ€r!