Veckans idrottare – de här tyckte vi var bäst

Nu när sommaren är över och vintern är på väg är listan "Veckans idrottare" tillbaka. De här tyckte vi var bäst under den gångna veckan.

Veckans idrottare är tillbaka och de här tyckte vi var bäst under förra veckan.

Veckans idrottare är tillbaka och de här tyckte vi var bäst under förra veckan.

Foto: Magnus Strömsten/Torbjörn Allvin

Sport2023-10-16 19:00
undefined
Frida Pöder, VIF

1) VIF:s MÅLGLADA TRIO

Under helgen spelades den sista omgången för Vimmerby IF och man fick summera sin säsong med ett riktigt målkalas. 2023 har varit Nathalie Johansson, Frida Pöder och Stina Kägu Bragsjös år. VIF-trion har levererat mål efter mål och mot Bankeryd i säsongsavslutningen fick alla tre göra ett hattrick var. Nathalie som vann den totala skytteligan slutade på 37 mål, Frida 23 och Stina på 13 fullträffar.

undefined
Robin Christoffersson, Vimmerby Hockey

2) ROBIN CHRISTOFFERSSON

Vimmerby Hockeys målvakt Robin Christoffersson stack verkligen ut i VH:s match mot Halmstad. 26-åringen var oerhört stabil och låg hela tiden rätt i position. Han räddade totalt 31 av Hammers 33 skott och landade på en räddningsprocent på 93,94. 

undefined
HHF Axel Andersson-Landholm

3) AXEL ANDERSSON LANDHOLM

Hultsfreds HF har fått en tuff start som nykomlingar i division 2 och i helgen föll man med 29–40 på hemmaplan mot Norrköping. En ljusglimt i laget var Axel Andersson Landholm. Tog oerhört mycket initiativ och Norrköping hade stundtals svårt att få stopp på Axel. Han hittade också nätet åtta gånger.

undefined
Johan Lundin, IFK Tuna

4) JOHAN LUNDIN

IFK Tuna har spelat sin första kvalmatch i kampen om en plats i division 4 nästa säsong. 2–2 fick man mot Norrahammar och klart bäst i Tuna var Johan Lundin. Förhindrade många chanser för Norrahammar då han offrade sig helhjärtat.

5) JONAS KARLSSON

Rimforsa tog sin andra raka seger som nykomlingar i innebandytvåan och i 8–3-segern mot KFUM Norrköping stack RIF:s Jonas Karlsson ut. Målskytt och visade ett lugn från sin backposition. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
 
 
 
 
 
 
Läs mer om