Höglundtolkningar i Knastorp

Det blir en musikalisk höst i Tuna – den 8 oktober kommer Ellen Sundberg och Northern Indians med Kjell Höglund-tolkningar till Knastorp och senare blir det lokalt röj med duon Per-Melkerz i Gottes Lada.

Ellen Sundberg kommer till Tuna den 8 oktober med Northern Indians.

Ellen Sundberg kommer till Tuna den 8 oktober med Northern Indians.

Foto: Pressbild

Tuna2018-09-24 14:00

I oktober Ă„ker Ellen Sundberg och Northern Indians ut pĂ„ SverigeturnĂ© med Ellens skiva ”Du sĂ„lde min biljett”, en skiva dĂ€r hon tolkar Kjell Höglund.

MÄnga har lÀngtat efter att höra Ellen sjunga pÄ svenska och nu har hon spelat in ett helt album med Kjell Höglunds sÄnger, sÄnger som hon enligt recensenterna helt obesvÀrat och naturligt lyckas göra till sina. Inspiration fick hon efter att hon var med pÄ en Höglund-hyllning pÄ Storsjöyran för nÄgra Är sedan och i en djupdykning i Höglunds lÄtskatt hittade Ellen Sundberg högaktuella texter, med 30-40 Är pÄ nacken.

Med som komp- och medmusiker följer Northern Indians frÄn PiteÄ. Duon har bland annat varit förband till Doug Seegers vid flera tillfÀllen.

Mer musik blir det den 27 oktober nĂ€r Gottes Lada och Knastorp samarrangerar en musikkvĂ€ll med lokala duon Per-Melkerz i Gottes Lada. Duon med dansbandsnamn men utan dansbandsmusik bestĂ„r av ”Bonde söker fru”- aktuella Per Solberg pĂ„ fiol och Melker Djurstedt pĂ„ gitarr och sĂ„ng.

SĂ„ jobbar vi med nyheter  LĂ€s mer hĂ€r!
LĂ€s mer om