Emil Assergård till Pumpen

Nu på lördag satsar Pumpen i Södra Vi på oktoberfest. Kvällens dragplåster är artisten Emil Assergård men uppträder gör också Vansinnet, DJ Lager och Det Där Bandet.

Emil Assergård uppträder på Pumpen lördagkväll.

Emil Assergård uppträder på Pumpen lördagkväll.

Foto: Pressbild

Södra Vi2018-10-18 14:00

Emil Assergård har sedan debutalbumet 2013 lyssnats på miljontals gånger på Spotify och bland annat sålt två platina för singlarna ”Jag råkade sälja min bästa vän”, ”Ego” och "All in". På lördag kommer han för första gången till Pumpen i Södra Vi tillsammans med bandet Vansinnet.

– Emil Assergård är populär speciellt bland yngre publik och brukar dra mycket folk, menar Lena Josefsson.

– Det Där Bandet har varit hos oss flera gånger förr. De är ett väldigt bra partyband som spelar covers och som är duktiga på att få igång folk.

Både Stora scen och puben kommer att hållas öppet under kvällen. För att det ska vara tydligt att det är en oktoberfest kommer personalen vara utklädd och lokalerna utsmyckade.

– Vi hade oktoberfest även förra året men i år har vi dragit på mer. Vi vill gära ha någt mer än bara våra danstillfällen och lägga in något med en en extra artist. Vi har märkt av att det är många som är intresserade så nu hoppas vi att det kommer mycket folk.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!