”Elaka” kvinnans egen historia om det som hände på Kalles Lek och Lattjo - Vimmerby Tidning

”Elaka” kvinnans egen historia om det som hände på Kalles Lek och Lattjo

”Grabbarna kastade bollar på dem”

2017-02-11 06:50

Den kvinna som polisanmälts för att hon läxat upp en pojke i femårsråldern förra helgen har givit sig till känna till både polisen och Vimmerby Tidning. Hon ger en helt annan version än den i polisanmälan.

Hon berättar att hon tillsammans med anhöriga och två grabbar, sju och fyra år, besökte det populära leklandet Kalles i Vimmerby.

– Efter 20 minuter kom grabbarna och ett par andra pojkar kastade bollar på dem och fyraåringen hade ett blåmärke under ögat. Jag sa till dom att antingen går ni dit och säger att så göra man inte, annars går ni och gör något annat, och de valde det sista.

En stund senare satt de båda sällskapen vid bord ganska nära varandra. När fyra och sjuåringen gick fram för att säga till de andra att man inte ska göra som de gjort tidigare, riktade femåringen en "kickbox-spark", enligt kvinnan.

– Då reste jag mig och tog honom i armen och undrade varför han gör så mot en liten kille som är fyra år? Hans mamma var inte intresserad, hon var upptagen av sin smartphone, och grabben fick support av sin storebrorsa och jag insåg att vi kommer ingen vart och drog oss undan.

– Det är viktigt, inte minst för Kalles Lek och Lattjo, att hela historien kommer fram, säger hon.

”Elaka” kvinnans egen historia om det som hände på Kalles Lek och Lattjo

Genom att kommentera på Vimmerbytidning.se så godkänner du våra regler