VIF tog tre poäng – krossade Grebo

Kattens lek med råttan. Så var det när Vimmerby IF körde över Grebo i lördagens division tre-match.

FOTBOLL2018-05-26 15:45

VIF rivstartade matchen och gjorde 1–0, 2–0, 3–0 och 4–0 inom loppet av 23 minuter. Då var det förstås avgjort.

Hemmalaget lyckades med allt, samtidigt som gästande Grebo gav ett mycket svagt intryck. Niklas Gunnarssons 1–0-mål i den 9:e minuten var en riktig delikatess. Han fick på en perfekt volleyträff från 25 meter – som satt i det högra krysset.

Efter VIF:s drömstart lyckades Grebo stoppa blödningen, även om 5–0 kom strax före pausvilan. Den andra halvleken var avslagen. VIF bevakade sin ledning och med kvarten kvar gjorde Adam Kisitu 6–0 efter ett vackert anfall.

Målskyttar: Rickard Thuresson 2, Niklas Gunnarsson, Mohammad Jafr, Mohammed Ibrahim och Adam Kisitu.