Prisregn över unga lirare i Målilla GoIF

Målilla GoIF satte punkt för fotbollssäsongen 2022 genom att bjuda in sina unga ledare och spelare till en traditionell prisfest på Skeppet.

Vilgot Pernius, Fabian Karlsson, Ilja Rizov, Youssef Sloum och Kevin Persson Frööjd fick pris i P-08-laget, för sina insatser under säsongen.

Vilgot Pernius, Fabian Karlsson, Ilja Rizov, Youssef Sloum och Kevin Persson Frööjd fick pris i P-08-laget, för sina insatser under säsongen.

Foto: Privat

Målilla2022-10-21 05:30

I P11-12 utsågs Olle Henriksson till Årets spelare. Han fick utmärkelsen för att han alltid ger sitt bästa, både på träning och match. Och för att han är en glädjespridare i laget.

Laget har spelat seriespel den här säsongen, låt vara utan resultaträkning och alla i laget fick träningspris för sina insatser.

En femteplats i årets seriespel blev resultatet för P08. Träningsflitigast i laget var Vilgot Pernius, Fabian Karlsson, Ilja Rizov och Yousef Saloum som alla varit med på minst 90 procent av träningarna, och de fick pris för detta. Priset som årets spelare gick till Kevin Persson Frööjd som kom in i laget när säsongen börjat, men som snabbt tillförde laget en hel del. Både på och utanför planen.

Klubben har också ett lag för pojkar födda 13-14 som varit igång och spelat några träningsmatcher under säsongen. Även det gänget belönades för sin träningsflit.

Det yngsta gardet i Lek och Lär har varit så många i år att de har delat upp sig och tränat i två grupper och de fick välförtjänta träningspriser för detta. 

Det är en gammal tradition hos Målilla GoIF att samla sina yngre spelare till en högtidlig prisutdelning efter säsongen, och sedan många år tillbaka håller man till på Skeppet. Som vanligt blev det stor uppslutning av både spelare och ledare till den här kvällen, som fick avrunda årets fotbollsäsong i Målilla med en gemensam fikastund.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!