20-åringen hittad död

Den försvunne 20-åringen har hittats död av privatpersoner i närheten av sin bil.

Linköping2018-09-23 18:10

Bara ett par hundra meter från mannens bil har han nu hittats, avliden. Det var privatpersoner från en sökgrupp organiserad av Missing People som under söndagen fann honom. Polisen avslutade sökningen i torsdags eftermiddag, eftersom de ansåg att det inte längre fanns någon möjlighet att finna honom vid liv inom sökområdet.

Sökandet efter mannen har pågått i en vecka och sökinsatsen har drivits med både hundar, helikopter, drönare och frivilliga.

– Det kan finnas flera omständigheter som gör att man inte hittar personer, det är jättesvårt att säga. Det är inte alltid så lätt att hitta försvunna, säger Magnus Holmström, vakthavande befäl vid polisen i Östergötland.

När polisen fick samtalet, klockan 14:40, om att mannen hittats åkte de till platsen med läkare, ambulans och räddningstjänst. Polisen misstänker inget brott och de närmast anhöriga har underrättats om händelsen.

Sökandet startade i Sjögestad i söndags förra veckan och efter att mannens bil hittats i Sya så fokuserades sökandet dit.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!