SPF Kinda bjöd in till sommarfest

Drygt 130 personer bänkade sig i Höganlid i Hycklinge när SPF Kinda bjöd in sina medlemmar och SOF Rengen till sommarfest.

Underhållarna Bent Suur och Erik Svae med ordförnde Arne Nilsson

Underhållarna Bent Suur och Erik Svae med ordförnde Arne Nilsson

Foto: Lars-Göran Bexell

HYCKLINGE2018-06-14 07:40

– Det här är en av mina bästa dagar på året när jag får bjuda in till sommarfest och jag hälsar speciellt välkommen till våra gäster från SPF Rengens, inledde ordförande Arne Nilsson.

Därefter tog duon Bent Suur och Erik Svae över scenen och bjöd på sång och musik och en och en annan historias. Innan det var dags för en riktigt somrig buffé bjöd föreningens egen kör under ledning av Birgit Llindqvist på ett knippe sånger.

– Det känns bra att vårdcentralen nu börjar komma på fötter och att matsalen på Kindagård öppnas igen, det känns som en halv seger, sa Arne Nilsson.

Nu tar SPF-föreningen ledigt fram till augusti då det blir en bussresa Sommen runt och sillsexa som SPF Rengen bjuder in till i Vårdsnäs hembygdsgård.

I år har en handfull medlemmar strömmat till föreningen som har 215 medlemmar.

­– Nyligen presenterade Kantar Sifo en undersökning om förtroende. Den visar att SPF nu är den seniororganisation som har högst anseende i Sverige och kommer på femte plats bland alla undersökta organisationer. det är vi stolta över, säger Arne Nilsson.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!