Ulrik Munther gör succé

I fredags samlades en stor skara människor på Vråkenområdet mitt i centrala Kisa. Anledningen var att Ulrik Munther uppträdde med Albin Wass som förband.

Ulrik Munther på scen med sitt band.

Ulrik Munther på scen med sitt band.

Foto:

Kinda2017-07-24 07:22

Det är Kinda ungdomsråd som tillsammans med Kinda kommun har arrangerat denna utomhuskonsert. Något som verkade väldigt populärt då drygt 500 besökare valde att dyka upp. Det var fri entré, något som var möjligt tack vare sponsring utav Attraktionskraft Kisa, Kinda Ydre Sparbank, Folkuniversitetet, Birgerssonska fonden, Rotary och Lions.

Bra plats

Förra året så arrangerades ett liknande evenemang i parken i Kisa, men i år fick man möjlighet att vara i Vråkenområdet.

– Det är en mycket bättre plats som ligger mer centralt. Det känns väldigt uppskattat, säger Moa Hoffstedt, som sitter med i styrelsen i ungdomsrådet.

Tillsammans så bildar de fyra tjejerna Lea Ljungqvist, Estefani Sanchez Rueda, Maja Alvin och Moa Hoffstedt Kinda ungdomsråd och utan dem så hade denna konsert inte blivit av.

– Det är kul med en show för alla. På en liten ort som denna så blir det succé. Oavsett vad som händer så blir det trevligt, säger Moa Malmberg, som är en beundrare utav Ulrik Munther och besökare på konserten.

Första gången i Kisa

Det är första gången Ulrik Munther är i Kisa och han inleder sin konsert med att berätta hur fint han tycker det är här och säger att han gärna skulle vilja flytta hit någon dag.

Efter konserten så fick tidningen ett ord med Munther och några bra tips om man själv vill skapa musik.

– Alla idéer är bra idéer. Man ska inte ifrågasätta sig själv och försöka få inspiration från det vardagliga livet. Jag får mycket inspiration från min flickvän och kärleksproblem till exempel, säger Munther.

Vråkenområdet var fullt av människor och många stod så långt fram de kunde. Foto: Theodor Nordenskjöld
Vråkenområdet var fullt av människor och många stod så långt fram de kunde. Foto: Theodor Nordenskjöld
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!